TECKNA

Den 2012-12-20, kl 07:31:00
Filed in Inspiration | Kommentarer: 1
Den senaste tiden har jag gått tillbaka till att jobba med penna och papper, och inte i datorn. Jag får mer och mer ideér på saker jag vill teckna. Allt är nästa i svart och vitt än så länge. Jag har blivit väldigt inspirerad av en blogg som heter smäm.se (klicka på namnet för att komma till bloggen). Hon tecknar så sjukt bra! Så jag ska försöka få tag i lite akryl och akvarell i skolan och testa :)
 
Här två saker jag gjort den senaste tiden:
 

ROCKY ROAD

Den 2012-12-19, kl 17:10:40
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
REKOMMENDERAR STARKT!
 

NEVER STOP

Den 2012-12-17, kl 12:00:00
Filed in Träning | Kommentarer: 0
Jag är glad, så himla glad. 
Jag har inte tränat ett ordentligt pass på ett par veckor, inte tagit ut mig så att jag känner maten är nära på att komma upp och benen fortfarande är skakiga en halvtimme efter passet. Jag förväntar mig träningsvärk i hela kroppen imorogn. älskade träningsvärk!
 
Jag körde ett riktigt styrkepass med mor och far igår kväll, och det är efter ett uppehåll ifrån träningen som man verkligen inser hur mycket man älskar det och hur det påverkar en positivit. Jag ville dö när jag låg på golvet och musklerna gjorde ont, men jävlar vad jag peppade mig själv i huvudet. Jag sa till mig själv "fan ta dig om du mesar och viker dig. Det är bara 45 sekunder!". Det hjälpte!
 
Så till er alla som bara vill dö när vi tränar, ge fan på att ni klarar det, för alla är starkare än vad de tror! Sätt upp ett mål innan du börjar träna, och vik dig för fan inte! Du kommer vara stolt över dig själv efteråt! :D
 

JULBAK

Den 2012-12-16, kl 20:32:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Idag har det varit en riktigt hemma-mys-dag med familjen! 
Det var faktiskt så att jag för en gångs skull åt frukos med mina föräldrar, det är mycket sällan det händer! Sen fortsatte jag och mamma och syster med att baka julgodis. Det var väldigt mysigt och blev väldigt gott! Jag ska lägga upp recepten i veckan, mycket enkla recept! :)
 
Sedan tog jag och syster fram våra kreativa sidor och dekorerade pepparkakshuset vi var och hämtade hos moster förra helgen :D
 

TÄNK OM...

Den 2012-12-16, kl 11:11:00
Filed in Träning | Kommentarer: 0
Det var mycket längesedan jag tränade och det börjar kunnat i kroppen nu! 
Jag har slutat fotbollen i princip och ridningen hör förtillfället jullov. 
Men så länge det är december och kallt så har jag samvete att sitta inne i värmen och äta godis! ;)
 
Till våren kommer jag sluta med fotbollen helt och hållet, så då blir att att ta tag i träningen alldeles själv! Som tur är kommer det öppnas ett gym i Tidan, ett energi-gym. Så jag hoppas verkligen det blir bra, för då ska jag skaffa mig ett kort och bli en riktigt gymis! ;) Längtar!
 
Här är lite träningsinspo för er duktiga som håller igång tränandet även när man fryser näsan av sig ute! Ni är duktiga! :)
Sen tycker jag att man kan ta sig en tankeställare på texten, "Run while you can". Jag har sett och hör ett par berättelse om de som faktiskt blir tvugna att amputera sina ben. Jag tror att jag skulle bli riktigt deprimerad en lång tid om jag skulle bli tvungen att göra det. samtidigt som jag HATAR att springa, så ÄLSKAR jag frihetskänslan de först stegen då det inte är jobbigt. Jag älskar även att ha avslutat ett riktigt gött träningspass och man känner energin bubbla i kroppen och man mår så otroligt mycket bättre. Och sen, det bästa av allt. Allt springa fort!
 
Ibland har jag sånna extrema energikickar då jag känner att jag bara vill kuta iväg, jag känner att jag kan springa hur fort som helst! Känslan man får när man känner att man bara kan öka och öka och springa förbi alla andra är fantastisk. Jag kommer ihåg en kväll i våras, jag och Anton var påväg hem efter att ha varit ute och ätit. Jag gick bredvid honom och studsade upp och ner. Vi gick då på Maxi parkeringen, tillslut stod han inte ut med mig och sa åt mig att springa bort till en sak och vända. Jag tog fart direkt och var snart tillbaka hos honom med ett stort leende! :D
 

LUCIA

Den 2012-12-15, kl 16:58:48
Filed in FOTO - Porträtt, Mitt liv | Kommentarer: 0
I torsdags var det Lucia, och istället för att ta en underbar sovmorgon tog jag den tidiga bussen för att gå på Lucia i kyrkan innan skolan började vid halv tio. Det är nog den ända gången jag utan tvekan kan prioritera mys framför sovmorgon. En lucia utan luciatåg är ingen lucia! Det var lika fint som vanligt, och kameran var med. Tillsammans med mitt 50mm f/1,8 objektiv kunde man få bra bilder! :)
 
Idag vaknade jag hos min pojkvän och har pussat på honom det senaste dygnet, men nu har jag tagit mig hem och ska åka hem till min alldeles egna lucia. Lina fyllde år i torsdags och ikväll blir det mys med tjejerna men mat och gottigott tror jag! :)
 
Imorgon ska vi ha godisbak här hemma, längtar! Uppdaterar då med goda bilder! :))
 

DREAMCATCHER

Den 2012-12-14, kl 16:06:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0

DAGENS INSPIRATION

Den 2012-12-14, kl 09:57:38
Filed in Inspiration | Kommentarer: 0
Jag har blivit sjukt sugen på att pierca mig igen! Pierca mig i naveln i våras, vilket jag inte ångrar, gillar den vekligen. Visst den syns inte mer än på sommaren kanske.. men ändå! 
Jag har länge varit lite sugen på att pierca mig i munnen, och nu har jag bestämmt mig vart isf. Blir en Meduza isf! Riktigt snyggt! Fick sugen när jag läste en annan blogg där en tjej hade piercat sig. 
Men det kommer jag aldrig att få göra för mamma och pappa, så får vänta de månaderna som är kvar till jag fyller 18, så får jag se hur jag då. Får ju tänka på jobbsökande och det oxå! :)
 

LUCIA

Den 2012-12-13, kl 08:13:23
Filed in | Kommentarer: 0
Idag är det Lucia, en av de mysigaste dagarna inför julafton! Idag fyller världens bästa Lina år, hurra för henne!:')
snart ska jag traska ned till kyrkan med några klasskompisar och mysa :)

igår ägnade jag mig åt att slå in de första julklapparna, alltid lika mysigt!!



KALIGRAGI

Den 2012-12-12, kl 09:26:21
Filed in | Kommentarer: 0
Första lektionen är avklarad! Vi ägnar oss åt kaligrafi, vilket är jätte kul! vi fyller papper efter papper och tränar på att få en snygg handstil! och den börjar sitta nu!:)

men får inte glömma att sträka på ryggen då och då, då man kryper närmare och närmare pappret;)




PEPPARKAKSBAK

Den 2012-12-12, kl 08:25:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
 
Förra veckan var jag och min syster hemma hos vårna farmor och bakade världens bodaste pennarkakor!
För de tär ju så, att precis som varje familj gör sin alldeles egna köttfärssås så gör alla olika pepparkaksdegar, det finns ingen som smakar likadant. Alla tycker att just deras familjs papparkakor, och köttfärsås, är den godaste bara för att man är uppvuxen med den och den väcker minnen.
 
Fick med oss en stor burk med kakor och det händer att man tar en eller två när man kommer hem ifrån skolan ;)

100% MYS

Den 2012-12-11, kl 19:18:02
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
När jag kom hem ifrån skolan tog jag på min mina mjukast kjukisbyxor och gosigaste gosestrumporna och gjorde mig ett litet mellanmål, sen hur nyttigt det var kan man ju fråga sig, men va fan! ibland måste man unna sig lite gottgott en tisdag! Det blev ifall varm choklad med mini marsmellows, en apelsin, en macka med skinka och gruka, tre pepparkakor och så en snickersruta. MUMS!
 
Jag kollade på två avsnitt av julkalendern. Sedan var det bara att sätta igång att arbeta! Jag tände lite ljus på skrivbordet och de senaste timmarna har jag redigerat bilder, bloggat hihi ^^, klickt ihop min egna trailer till Sagan om ringen Konungens återkoms. Mycket roligt! Jag ska fortsätta att teckna och redigera fler bilder i mitt mycket mysiga rum!
 
Vad är det ultimata myset för dig? :)
 
 

ÖNSKELISTA

Den 2012-12-11, kl 13:51:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Det här är några saker ni hittar på min önskelista!
- Ett par snygga träningsbyxor ifrån Adidas
- En kameraryggsäck
- En snygg och stilren klocka
- En fem års dagbok
- Navelpeircing
- Isabella Löwengrips böcker Egoboost och Isabellas hemilgheter
- Stor och snygg vägklocka ifrån IKEA
 
Vad önskar ni er i julklapp?:)

ENERGIKICK

Den 2012-12-10, kl 15:30:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Fick energikick nu när jag började tänka på allt jag ville fota och göra! Och det är så typiskt att man är i skolan och bara vill hem och sätta igång! Skulle annars gärna krypa in i en av bildsalarna och sätta mig ensam, lyssna på musik och bara skapa! Men så har man lektion om en kvart... Hoppas energin hänger kvar tills jag kommer hem, för då ska jag mysa hela kvällen och spruta ur mig saker (dock brukar jag aldrig få ur mig något ändå;)). 
 
Några av mina kreativa idéer:
- tecka en tandencykel och även en måne med fåglar
- fotografera stileben på burkar, kläder, smycken och mysiga julsaker
- ta snöiga självporträtt
- redigera bilder ifrån i sommras
 
Alla resultat kommer nu att se på bloggen sen när de är klara! :)
 
söt inspiration ifrån weheartit.com

LEVER

Den 2012-12-10, kl 12:52:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 2
Det var ett tag sedan jag bloggade, ärligt har jag bara inte orkat och inte haft något att skriva om, men ska försöka rycka upp mig nu! 
 
En läges rapport kommer här, 
det är snart jul som alla vet, och jag är en person som totalt äääälskar julen! Jag stortrivs nu när snön har kommit och vi har börjat julbaka hemma. Älskar julmusiken och den mysiga stämningen. Jag är nog en riktigt mysperson, och inte en krogen/disco person har jag upptäckt;)
Det var länge sedan jag höll i kameran, men ska även där försöka göra ett ryck! 
 
Vad tycker ni om julen?
 
haha, litet internskämt! Det är så att det finns två typsnitt som vi inte får använda i skolan och ett är just Comic Sans MC.

© Headerbilder från Wallpapers Wide