VÄRLDENS BÄSTA DAG

Den 2013-01-30, kl 14:44:27
Filed in FOTO - Natur, Mitt liv | Kommentarer: 1
Igår hade jag en helt fantastisk dag!
Jag hade sovmorgon ifrån skolan och hade bara en lektion, så jag och min klasskompis Anton gjorde klart vår film. Sedan åkte jag hem till min sjuka älskling och klappade på honom, fick lite mag i magen innan jag åkte ned till stan för att träffa hans syster Wilma. Vi fotade i "lusthuset" eller vad man kallar det som är nedan på bild. Dock var det inte lika vacker som på bilderna. Solen gömde sig bakom molnen och det hade regnat och varit pulsgrader så snön var nästan bort. Men det blev väldigt bra ändå, resultat kanske kommer upp senare i veckan! 
Efter fotograferingen mötte jag upp söt och saknade Lina. Även om vi träffas iaf en gång i veckan så är det antingen på morgonbussen då man är trött som fan eller när vi är med våra andra tjejer. Men ikväll var det bara hon och jag, vilket var riktigt riktigt mycket. Vi fikade, gick på stan, kollade på inredning och avslunade med bio! Vardagslyx! :D
 

GOLDEN LIGHT

Den 2013-01-29, kl 10:12:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
 

RESE INSPIRATION

Den 2013-01-28, kl 14:23:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Jag vill åka på en romantisk resa till Paris, åka upp i Eiffeltornet och besöka bron Pont Des Arts med alla fantastiska hänglås och kyssas som aldrig förr! :')<3
 

BACK TO SCHOOL

Den 2013-01-28, kl 08:24:00
Filed in FOTO - Övrigt, Mitt liv | Kommentarer: 0

GODNATT!

Den 2013-01-27, kl 21:53:26
Filed in | Kommentarer: 0
Jag tackar för den här helgen, en helg där humöret har gott upp och ned hela tiden! Men jag somnar med ett leende på läpparna!
Jag har en fantastisk vecka framför mig, den är helt fullspäckad med härligheter! Bland annat ska jag träffa Wilma för en plåtning och gå på bio med min saknade Lina!:)
Men mer om detta kommer i veckan, nu ska jag gosa ner mig i mig underbara säng, den är ngt av det bästa jag har, förutom alla vänner, familjen och pojkvännen, men den håller om en och verkligen värmer!:')
älskar du din säng lika mycket som jag? varför då?:)


Bild ifrån skolan då jag och vendela letade inspiration!

NORDISKA MÄSTERSKAPEN #3

Den 2013-01-27, kl 11:37:00
Filed in FOTO - Djur | Kommentarer: 0
 
Under en utav lunchpauserna visade de töltade "vanliga" hästar. Det var allstå inga islandshästar. Jag kommer inte ihåg vilka raser det var, men det var riktigt roligt att se! 

UTVECKLING DÅ/NU

Den 2013-01-26, kl 11:51:00
Filed in FOTO - Djur | Kommentarer: 0
Jag kommer ifrån första året jag var och kollade på SM i islandshäst och jag tyckte verkligen att bilderna blir hur bra som helst och jag var jättestolt. Men när jag ser dom nu, två år senare ser man hur bilden verkligen såg ut. 
Men jag tycker det fortfarande är lite svårt och lurigt att fota, men blir väldigt beroende av hur vädret är, vart ifrån ljuset kommer. Sedan har den lilla "staketet" en förmåga att komma ivägen och förstöra bilden. 
 
Men jag tycker det är väldigt roligt att se en utvecklig hos sig själv. Den är svår att se det dag efter dag, men när jag har två bilder som är tagna med några års mellanrum blir det mycket tydligare!
 

CENTRUM

Den 2013-01-25, kl 12:30:00
Filed in FOTO - Stadsmiljö, Mitt liv | Kommentarer: 0
Hur ser du världen med dina ögon? Ser du vetaljerna som glömmer sig mellan springan? Ser du saker i bilder?
Jag går samma väg i stan fem gånger i veckan, och ibland hittar man nya saker, även om man inte tror det! Jag är en person som går och letar efter små detaljer.. detta för att jag älskar och fotar och hela tiden letar nya objekt! Och på samma sätt ser jag saker och ting i bilder. Om jag ser något snyggt så får jag upp en bild i huvudet om hur jag tror att den skulle se ut på bild.
 
Detta är jätteroligt tycker jag, men ibland också lite jobbit. För när man inte har kamerna med sig och ser en jättesnygg bild så blir man lite tjurig ;)
 
Lite detaljbilder ifrån stan (min favorit är den sista, yap-loggan och dörren): 

NORDISKA MÄSTERSKAPEN #2

Den 2013-01-24, kl 11:36:00
Filed in FOTO - Djur | Kommentarer: 0

FROSTDROTTNING

Den 2013-01-24, kl 09:46:26
Filed in | Kommentarer: 0
Godmorgon, kom nyss till skolan och vet inte om jag ska skratta eller gråta! det var sjukt kallt, men underbart vackert!

jag önska att vi kunde få ledigt ifrån skolan för att få gå ut och fota!^^


efter att ha cyklat till bussen ;)

VINTERLAND

Den 2013-01-23, kl 17:05:49
Filed in FOTO - Natur, Mitt liv | Kommentarer: 0
Dagens skoldag var just exakt en sådan jag vill ha fem dagar i veckan! Två pass med media ämnen och sedan skolbio. Förutom att bio inte alls var i min smak så gillar jag annars film väldigt mycket. Filmen handlade om en person som överlevde Andra världskriget. Jag klarar verkligen av att se oskyldiga människor skjutas och tanken på att hur det själv skulle vara att förlora sin familj på det sättet!
 
Efter bion tog jag min kamera och tänkte på ngt annat. Det har varit riktigt kallt ute, men det är ju tack vare det som det är så himla vackert! Jag tog en runt i Boulgoner och fotade den vackra naturen. Efter en halvtimma var mina fingrar riktigt frusna. Men nu sitter jag hemma i köket, ska åka till stallet om en timma och har tinat upp.
Men bilder kommer i veckan! :)
 

PORTRÄTT

Den 2013-01-23, kl 11:36:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
LIte bilder ifrån i sommars då jag fotade min syster...
jag är jäääättesugen på att fota porträtt, har en del ideer, så gäller bara att hitta tid och modeller! :)
 

NORDISKA MÄSTERSKAPEN #1

Den 2013-01-22, kl 11:32:55
Filed in FOTO - Djur | Kommentarer: 0
oj vad jag saknar sommaren och allt kul. Alla resor och nya äventyr. Sena sommarkvällar, grillad mat, jordgubbar och glass. Jag tror inte att jag är ensam om detta. Och ajg känner på mig att denna sommaren kommer bli grym! 
Men ser verkligen fram emot årets SM i islandshäst! Detta år är det i Norrköping, och om alla planer går som jag vill kommer jag ha ett fint rosa kort som kallas körkort och då tar jag bilen, slänger in tre fantastiska tjejer och så drar vi!
 
Här är några bilder ifrån förra årets NM ifrån Eskilstuna! 
 

WORK HARDER

Den 2013-01-21, kl 07:48:21
Filed in Inspiration, Mitt liv | Kommentarer: 0
Är tillbaka i skolan efter en jättebra helg. Tillbringade fredagen tillsammans med de finaste tjejorna. Vi firade att det var 150 dagar kvar till våran Turkietresa!
På lördagen var jag på superbra humör, övningskörde till Mariestad och tog bussen till älsklingen! Åkte iväg till Tidaholm på eftermiddagen och åkte skridskor, jätte roligt! :D kom hem trötta och hungriga.
Igår gjorde jag alla typiska söndagssysslor, städade mitt rum, pluggade lite, fixade och donade. På kvällen kom moster och vi bokade en resa till Thailand, ska blir så sjukt nice. Har inte riktigt fattade det än tror jag, lär väl göra det när man kommer dit. Så på påsklovet smäller det! :D
 
I skolan har vi en del uppgifter, och jag är grymt pepp på att bara börja och jobba hårt som f*n! Bland annat en musikaffisch och en tidningsframsida + ett uppslag. Och nedan ser ni min inspiration för mitt reportage till tidningen.. ska handla om en tjej som blivit upptäckt av modellbranschen.
Så är du skugen på att modellerna, hör av dig!!!! :D

FREDAG - JUST PERFECT

Den 2013-01-18, kl 13:50:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0

DAGBOK

Den 2013-01-17, kl 10:49:00
Filed in FOTO - Produkter, Mitt liv | Kommentarer: 0
En annan julklapå var en väldigt fin femårs dagbok. Jag har skrivit dagbok sedan jag börjarde högstadiet tror jag och det är ca fyra år nu. Jag har fyllt collegeblock efter collegeblock. Ett tag gick jag över och skrev på datorn. Nu känner jag att jag inte har tid och orken att skriva så detaljerat varje dag som jag gjorde för och då är dessa femårs dagböcker perfekta. Man skriver några rader om det viktigaste som har hänt. Helt perfekt för mig!
 
För jag älskar att kunna gå tillbaka något år eller två och läsa om hur mitt liv var det, hur jag mådde och vad som hände. För tänkt så mycket det är man egentligen glömmer bort av alla dessa fina minnen! :)
 

HANDVÄSKA

Den 2013-01-16, kl 13:48:00
Filed in FOTO - Produkter | Kommentarer: 0
 Jag fick en handväska i julklapp också, jag har aldrig varit en handväske-person, men alla andra väskor jag har har varit så stora och denna är helt i perfekt storlek! Och jag är förvånad över hur mycket det går i! 
 

SNÖ!!!

Den 2013-01-15, kl 23:49:00
Filed in FOTO - Natur, Mitt liv | Kommentarer: 0
Snön har kommit och jag älskar när vägarna blir vita och snön yr bakom bilarna när de kommer åkande. För det är så fult och trist när när de börjar salta och vägarna blir bruna och fula! :(
 
I helgen bokade vi en snabb tripp upp till Säfsen. Blir två nätter i en stuga tillsammans med några ifrån släkten. Kommer bli riktigt mysigt tror jag och jag är riktigt sugen på att få åka lite skidor! :D
 

TISDAGS KVÄLL

Den 2013-01-15, kl 18:47:11
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Gick hem ifrån bussen idag, riktigt mysigt med snön som föll lätt. Jag har gått och burit på kameran hela dagen och tänkt att jag ska gå ut och fota efter skolan. Jag har jätte många ideér men jag ingen som helst motivation till att göra något, och när jag gjorde ett tappert försök så blev det bara skit, så jag gav upp ^^
 
Istället satte jag på musik, tände lite ljus, tog på mig raggsockarna och redigerade lite gamla bilder! Det var rätt skönt det också. Men när jag satt på bussen hem och kollade in i skogen som blivit snötäckt under dagen så fick jag extrem lust att fota porträtt ute i skogen. Men eftersom jag slutar tidigt och ingen annan gör det, eller har andra saker planerade så fick jag inte tag på någon modell.. och sen bliv det mörkt :( menmenm får försöka en annan dag!
 
 

LÄNGTAR BORT

Den 2013-01-14, kl 16:04:48
Filed in FOTO - Djur, Mitt liv | Kommentarer: 0
Sitter och redigerar bilder ifrån NM i Islandshäst som jag var på i sommar. Det har aldrig blivit av att jag satt mig ned och rensat de 1300 bilderna och redigerat dem. Men igår så tog jag tag i det och 1300 bilder blev ca 600. Jag sitter verkligen och längtar tillbaka till läktaren och att få se alla dess underbart fina hästar som man blir helt knäsvag utav. Vackra hästar med otroliga rörelser tillsammans med lite musik gör det till något så mäktigt som inte går att beskriva för den som inte själv har upplevt det. Det säger jag till det mesta inom häst världen. Men det är verkligen så att det går inte att förstå känsla att få kontakt med dessa djur. Man måste verkligen ha suttit på ryggen och kännt allt rörelser och kraften som hästar sitt på. 
 
När jag red i onsdags så var det så fantastiskt. Jag red min favorithäst kan man väl säga, som egentligen är privathäst men går i ridskolan. Jag har fått mycket god kritik av G-B om hur bra jag rider honom. Han är en riktigt natur töltare (har jätte lätt för att tölta), men är ganska stel i högersidan så det är alltid ett pyssel att försöka få honom mjuk. Men i onsdags lyckades jag få igenom höger sidan så att den släppte och fick en riktigt eftergift precis innan vi skulle sluta, och guuud var häftigt det var, blev en helt annan häst!
 

PÄRLOR

Den 2013-01-13, kl 18:56:42
Filed in FOTO - Övrigt | Kommentarer: 0
 

BLI KREATIV

Den 2013-01-11, kl 11:21:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Ett inlägg som följer upp det jag la upp för några dagar sedan. Då la jag upp ett klipp ifrån filmen Step up 4. Jag kan ibland känna att jag verkligen vill vara kreativ, men att jag inte lyckas få ut någonting. Jag hittade en video "29 ways to stay creative". Länk till video HÄR.
 
Om du vill kolla på videon klickar du på länker ovan, eller så läser du listan nedan där jag skrivit av de 29 punkterna.
 
1. Make lists.
2. Carry a notebook everywhere.
3. Try free writing.
4. Get away from the computer.
5. Quit beating yourself up. 
6. Take breaks.
7. Sing in the shower. 
8. Drink coffee.
9. Listen to new music. 
10. Be open.
11. Surround yourself with creative people.
12. Get feedback.
13. Collaborate
14. Don't give up. 
15. Practice, practice, practice
16. Allow yourself to make mistakes. 
17. Go somewhere new.
18. Count your blessings.
19. Get lots of rest.
20. Take risks.
21. Break the rules.
22. Don't force it.
23. Read a page of the dictionary.
24. Create a frameework
25. Stop trying to be someone else's perfect.
26. Got an idea? Write it down.
27. Clean your workspace.
28. Have fun.
29.Finish something.
 
Jag tyckte denna lista var riktigt bra, jag tog till mig av att inte sitta vid datorn (den snor verkligen massa tid!), att jag ska åka till någon ny plats, ta lite risker och bryta emot reglerna. Men det viktigaste, att inte ge upp och faktiskt göra klart! För det kan jag vara dålig på. jag har långa listor med olika kreativa ideer som jag vill göra. Men det är inte många som blir färdiga.
 
Vad tar du med dig ifrån den här listan?:)

HALLÅ HEJ

Den 2013-01-10, kl 18:27:15
Filed in FOTO - Produkter | Kommentarer: 0
Skolan har kommit igång nu, känns helt okej! Gött med rutiner. Det rullar liksom på. Och nu är den tunga och jobbiga hösten borta, så nu går vi bara emot nya och ljusare tider. Det blir bara bättre och bättre och sen är plötsligt sommaren här! Den är inte så långt kvar! :)
 

VA KREATIV

Den 2013-01-08, kl 19:58:00
Filed in Inspiration | Kommentarer: 0
 
Det var inte så länge sedan jag äntligen fick kolla på Step up 4 Revolution. Jag är ett stort fan till Step up filmerna och även denna var bra, dock inte lika bra den de tre tidigare. Men jag tycker filmen är en riktigt inspirationskälla. Jag älskar scenen när de dansar i konsthallen. (klippet ovan)
 
Jag tycker den är oerhört snygg. Det är inte speciellt mycket streetdance, som annars förekommer inte filmerna. Detta var något udda och oförutsägbart. 
Jag säger bara titta på klipper, njut och inspireras!

TIDEN

Den 2013-01-08, kl 09:49:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Tillbaka till skolan är jag nu, som många andra. 
Kanske skiljer sin min inställning lite ifrån andras. Efter ett längre lov har jag inte någor emot att komma tillbaka till skolan. Inte den första veckan iaf, om man räcknar bort all jobbig svenska, engelska, historia och samhäll så återstår bara roliga ämnen och så har jag inga som helst problem att vilja gå till skolan. 
 
Så jag är hungrig efter att få sätta tänderna i den kreativa delen, plus att jag är en människa som gillar rutiner! ;)
 
Men tid är något som jag alltid har tänkt på och jagar. När jag har energin och lusten till att veckligen göra något (vilket brukar infalla vid tio, elva, tolv på kvällen) så brukar jag vilja göra allt på en och samma gång och så brukar det vara vid fel tillfällen.
Jag vet inte riktigt vad jag ville ha sagt med det här inlägget, men under 2013 ska jag ta vara på min tid och använda den väl iallafall! :)
 

LIGHTS

Den 2013-01-07, kl 19:00:00
Filed in FOTO - Produkter | Kommentarer: 0
Jag är en ljusälskare, det vet de flesta som känner mig. Jämt när jag är på IKEA kommer jag hem med minst ett ljus och nust ju har jag nästan så mycket att jag inte riktigt längre vet vart jag ska ha alla. Fick två JÄTTEFINA lycktor av världens finaste och bästa Lina i julklapp. Jag har planerat att hänga upp dem i mitt fönster. Så ska väl fixa det när jag får tid. 
 
Hösten och vintern, men speciellt hösten är en tid då jag äldar som allra mest ljus. Dock älskar jag även att sitta sena sommarkvällar med massa ljus som lyser upp när solen har gått ned!
Det som gör att jag älskar ljus så mycket är bland annat doften när man tänder en tändsticka men främst för det varma, mjuka ljuset som blir. Det blir som en magisk stämmning alltihopa! :)
 

DON'T FORGET

Den 2013-01-07, kl 11:00:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
 
Packa väskan, hörlurar, dator, sladdar, minneskort och usb:er, papper och bilder. Plånbok och mobil. Jag är nog inte ensam om att spring runt och slänga ner alla saker som ska med till skolan några minuter innan jag ska iväg. Det är lätt att man glömmer något, och vad skulle man vara utan sina glasögon? ^^

TVÅ JULKLAPPAR

Den 2013-01-06, kl 10:00:00
Filed in FOTO - Produkter, Mitt liv | Kommentarer: 0
Mina objektiv har äntligen fått ett ordentligt hem i en fin ryggsäck med flera fack, precis lagom till min utrustning!
Fick ett jättefint armband av min pojkvän, en kedja med en bricka där en personlig liten text är graverad. Hur fint som helst. Har på mig det jämt förutom när jag duschar och tränar. För man vill ju inte riskera att något så fint går sönder! Jag och min pojkvän Anton har nu varit tillsammans i lite över ett år och en månad. Den bästa tiden i mitt liv!
 
Jag fick massa fler fina julklappar som kommer komma upp lite senare. Vad var er bästa julklapp ni fick?:)
 

KVÄLLS KICKEN

Den 2013-01-03, kl 23:37:31
Filed in Inspiration | Kommentarer: 0
Fick världens kick nyss, började kollade runt efter lite inspiration till mitt teknande, jag väl säga att jag blev såååå sugen på att dra fram penna och papper med en gång och börja skissa. Men klockan har hunnit bli alldeles för mycket, så det får tyvärr vänta och jag hoppas verkligen att lusten och energin finns kvar imorgon när jag vaknar. Med lite härliga bilder säger jag godnatt och jag ska ta en sväng till stan snart och titta på akvarellfärg. För jag är lite sugen på att testa! :D
 

PERFECT

Den 2013-01-03, kl 23:31:09
Filed in FOTO - Övrigt | Kommentarer: 0
 

MORGONPASS

Den 2013-01-02, kl 11:38:13
Filed in Mitt liv, Träning | Kommentarer: 0
Några tänkvärda ord på bilden nedan...
 
Jag vaknade i morse strax innan nio av ett sms, det var Fanny, hon undrade om det var någon som ville hänga med till gymmet och ta ett morgonpass. Jag hoppas upp i sängen och åt en snabb frukost för att en timme senare vara på gymmet och svettas tillsammans med go musik. Riktigt härligt och uppiggande!
Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning för att åka in till stan och ha det härligt! :)
 
PussoKram
 

2013

Den 2013-01-01, kl 22:44:07
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
När jag har lov ifrån skolan har jag aldrig varit bra på att blogga och nu i jul har det varit fullt upp hela tiden med massa härligheter. 
Jag njuter av jullovet som alla andra skolelever. Jag har en vecka kvar innan jag blir tvungen att gå upp när det är mörkt och cykla till bussen. Men jag är nästan lite sugen på att komma tillbaka, isf när det gäller de kreativa mediaämnena ;)
 
Jag har satt upp lite mål inför 2013 bland annat..
* ta körkort
* hålla igång bloggen och min sida på Facebook, KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL DEN
* fota i mängder
 
plus att jag fyller 18, och så många av mina vänner, så det kommer bli ett grymt!
 
HAR NI NÅGRA MÅL FÖR 2013?:)
 
 
 

© Headerbilder från Wallpapers Wide