BRÖLLOP

Den 2012-08-31, kl 20:10:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Imorgon händer det, då ska jag jobba! Jag vet inte om jag är nervös eller inte! Efter skolan ska jag i alla fall åkt och chacka in kyrkan ifrön bröllopet imorgon! Kan rätt bra nu, jag hoppas verkligen att vädret på på min och budparets sida, och tror faktiskt att det skulle vara det! Men vi bor ju i Sverige och allt kan hända!
 
Jag har fotat ett bröllop tidigare, och det var för två år sedan. Jag hoppas verkligen att det blir bra! Väldigt roligt att lite fotojobb har trillat in den senaste tiden, en extra peng i kassan, men bäst av allt så får jag öva massa! Fota olika sorts människor hela tiden. Hoppas verkligen att det fortsätter så här! Glad tjej! :)
 


 

BLACK AND WHITE #3

Den 2012-08-31, kl 14:34:00
Filed in FOTO - Porträtt | Kommentarer: 0

MIN BILD I TIDNINGEN

Den 2012-08-31, kl 09:24:48
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Den tionde augusti, det var en fin dag, förutom att jag befann mig i Turkiet, så var det så att jag hade med en utav min bilder ifrån Nordiska Mästerskapen i Islandhäst ifrån Esikstuna. Min ridlärares dotter var med och red och SLA skulle göra en artikel efter NM och bad mid fota. Glad tjej! :D
 
 

BLACK AND WHITE #2

Den 2012-08-30, kl 15:11:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0

DAGENS BOOST

Den 2012-08-30, kl 09:09:15
Filed in Dagens boost | Kommentarer: 0
Just nu förstår jag varända jävel som bara vill ligga kvar i sängen på morgonen och skita i alla måsten! 
Lägger mest upp den här boosten för att någon stanns försöka peppa mig själv. Jag klagar ingen för att få uppmärkamhet, jag skriver av mig, och vill säga att ibland är allt skit, och det får vara skit. För stjärnor kan inte skina utan mörker, lika sant som att man inte kan få en regnbåge utan regn. 
 
Men jag vill lägga lite vikt på min pojkvän och de bästa tjejerna i världen! Jag skulle inte klara vardagen utan er just nu, ni är mina små pelare, även om ni inte vet om det. Jag borde egentligen plugga nu under lektionen, men ibland får man unna sig att skita i det, och göra det man behöver göra för att må bra. 
 

DAGENS BOOST

Den 2012-08-29, kl 11:53:08
Filed in Dagens boost | Kommentarer: 0

DRÖMMER

Den 2012-08-28, kl 21:47:25
Filed in Utrustning | Kommentarer: 0
Känner att snart behövs kameran uppdateras, en ny kompis kanske? Snart kanske man blir lite rikare, och då är frågan vad pengarna ska gå till? Resa eller kamera? Behövligt båda två! 
 
Drömma kan jag ju alltid göra, och hoppas att saker som jag vill att de ska gå! 
 

TURKIET 2012 #3 THE LAST ONE

Den 2012-08-28, kl 19:19:59
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
 

HÖST IFRÅN GINATRICOT

Den 2012-08-27, kl 23:26:00
Filed in Outfit | Kommentarer: 1
Får då säga att jag är ganska såld på höstens färger, militärgrönt och vinrött! Snygga baskläder ifrån Ginatricot. Skulle mer än gärna klicka hem skjortvästen och den vinröda t-shirten! :D

BARNFOTOGRAFERING

Den 2012-08-27, kl 20:14:00
Filed in FOTO - Porträtt | Kommentarer: 1
Har precis avslutat mitt senaste "jobb". Var och fotade två söta och livfulla barn för lite mer än en vecka sedan. En utmaning kan jag säga! Barn är lite extra svåra att fota, då man hela tiden måste vara beredd. För de har inte mycket tålamod till att sitta still och vänta. Det ska lekas och springas fram och tillbaka. Och det är bara att hänga med i svängarna!;)
 
Min favoritbild ifrån fotograferingen!

MONDAY, SO FAR FROM FRIDAY

Den 2012-08-27, kl 13:48:23
Filed in FOTO - Natur | Kommentarer: 0
Idag är det riktigt kallt ute! Men vad gör det? jag längtar alltid till hösten när jag börjar skolan! Idag var jag riktigt sugen på att dra på mig en stor stickad tröja och fluffig halsduk, men det är ju fortfarande augusti. Dock känns det verkligen inte ute då det är 10-11 grader!!
 
Även om jag längtar till hösten, så saknar jag att gå i shorts och linne och äta söta gubbar!
 

BLACK AND WHITE #1

Den 2012-08-26, kl 19:59:42
Filed in FOTO - Porträtt | Kommentarer: 1
En dag på sommarlovet, då jag var hemma med sister, och ingen av oss hade något speciellt att göra så plockade jag fram kameran. Efersom min syster är ett fan av att stå framför kamerat var svaret givet. Blev jävligt nöjd med fotograferingen och den blev bara bättre och bättre ju mer man kom in i det. Det stäkte mitt självförstoende något enormt. Och kommer bli mycket ovande med syster framöver;)
 
 

MIN HELG

Den 2012-08-26, kl 17:23:04
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Detta kommer nog att bli en vana, att jag inte bloggar på helgen, för då har man fullt upp med annat!:) Men istället skriver jag ett helt inlägg om vad jag har gjort i helgen och dessvärre blir det bara mobilbilder, kameran som man alltid har med sig! ;)
 
Jag, tillsammans med Emelie, Lina, Martina, Evelina och Mailn åt på Mandy´s Dinner i fredagskväll! MUMS!
Jag och Anton tog tåget till Göteborg!
Möte upp Sebastina och Alicia :)
Åkte till Liseberg, och åkte massa roliga saker, och blev jätteblöta bland annat! ;)
Och som pricket över i:et, när regnet kom och vi bestämmde oss för att gå hem spelade vi lite. Tog hem stjärnvinsten på Marabouhjulet på första försöket, glad tjej! ;D Älskling ville spela på M&M, första försöket gick inge bra, han försökte på nytt, men bytte bricka. Hans kloka flickvän säger att nu kommer den att hamna på den han hade förut, och vi köpte den oxå. Efter några sekunder hade vi kammat hem stjärnvinsten där oxå. Sen ska vi tack och hej, och gick hem.
 
Förövrigt firade jag och älskling nio månader idag, vilket vi gjorde på ett riktigt bra sätt! Och jag kan inte beskriva hur mycket jag älskar den killen! Helt otroligt! Hela nio månader har gått, tre årstider. Tiden har flugit iväg. Du gör mitt liv så lätt och lyckligt Anton! :') ett stort hjärta till mig!<3

TURKIET 2012 #2

Den 2012-08-24, kl 09:24:23
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0

BEFOR THE WINTER COME, I WILL...

Den 2012-08-23, kl 20:48:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Börjar känns grovt i vinden nu att hösten är påväg, våra äpplen har även börjat att mogna, och då är det dags att göra äpplemos, då är det höst! Jag älskar hösten och allt mysande, men jag hatar att löven faller av och att det blir kallt. Jag vill ha en ljummen höst då man får ta på sig lite, men det är mestadelas fint, ibland regnar det så att man kan ta en mysfika eller filmdag.
 
Måste tilllägga, bara för att jag har väldens finaste pojkvän, att igår när Anton kom hem till mig har han med sig en sådan där filt jag skrev om i förrgår till mig! En plommonlila, och den är helt underbart mysig! :') stort varmt hjärta till Anton! 
 
 
 
 

FANTASTISKA DJUR

Den 2012-08-23, kl 16:12:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Igår började jag rida, och det var helt fantastiskt att få komma i kontakt med dessa underbara djur och deras förmåga. Det var även så att Anton följde med, jag fick visa honom min egna lilla värld efter åtta månader. Han har en stor skräck för hästar, vilket jag kan förstå, men jag tyckte han var jätte duktig! Riktigt stolt över honom som faktiskt försökte hänga med i lektionen! 
 
För hästar, stora som små, är som är enorma kraftdjur, rubbar man inte bara sådär. Du ska visa att det är du som är ledaren, och du ska ta hand om 450 kg kött och muskler. Antons kommentar efter vår lektion var "mäktigt, att man kan styra djuren och dem att göra precis som man vill", och det är precis vad det faktiskt är. 
 
Fick även frågan av honom vad jag fick utav av att rida. Jag rider inte för att lära mig så mycket som möjligt och bli bra och satsa på en karriär som tävlingsryttare. För det vet jag att jag inte kommer att klara av. Jag rider för att komma bort ifrån vardagen, få ägna en och en halv timme med bara fokus på en ändå sak, och det är hästen. Plus att det är en frihetskänsla att rida!
 
Så här kommer två videos som beskriver väldigt bra hur fantastiskt ridning är och vilka kraftpaket hästr är...
 
 Scenen där en tjej sätter av i full galopp över ett fält och sträcker ut armarna är min personliga favorit, den friheten och adrenalinet man har då, det går inte att beskriva, inte för någon som inte varit med om det själv!

TURKIET 2012

Den 2012-08-22, kl 07:38:12
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 1
Jag trodde aldrig att detta skulle hända i år! Men mamma och pappa lät mig åka, själv med Anton! Och kan säga att det var helt underbart och jättespännande! Resan tog 11 timmar ifrån det att vi lämnade Skövde och kom fram till hotellet. Varmt som sjutton vad det, hela 61 grader vad det på torsdagen!
 
Vi solade, badade, åt massa mat, spelade kort och yatzy, chillade och hade det allmänt gött! Just nu vill jag bara tillbaka, eller dra iväg till Grekland!
 

ETT MÅSTE TILL HÖSTEN

Den 2012-08-21, kl 21:55:46
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Har varit hos många som haft en sån här filt liggande, och dom är helt otroligt gosiga!!
En sån ska jag ha i höst säger jag bara! Kan även tipsa den som julklapp sedan när det blir säsong för det, finns de som redan har börjat tänka på det oxå ;) Passar perfekt för mys med pojkvän/flickvän eller ngn annan som man gillar att mysa med! En kopp varm choklad med marmallows och lite ljus så är en tist höstdag räddad!
 
Dessa säljs på Chili för 199:-
 
 

ETT ÅR KVAR

Den 2012-08-21, kl 15:38:00
Filed in Skola | Kommentarer: 0
Om ett år kommer jag, och massa andra elever, att gå in på vårt sista år i skolan. Och de flesta ve ju vad man egnar sig år det sista året. Projektarbete. Detta är något som jag verkligen ser framemot! För jag vet redan vad jag ska göra, och jag är så sugen på att börja att jag nästan spricker. Frågan är om jag kommer att klara mig att hålla på den här idén i ett helt år till! Jag är tvecksam på det, kan väl säga att jag har tjuvstartat lite! 
 
Jag har tänkt att göra min alldeles egna kokbok/receptbok. Det det kommer att finnas massa olika former av frukost, lunch, middagar och godsaker som passar hela året. Och inte nog med det kommer det att vara lite tränings- och håll-dig-ifrom-tips. Sedan ska jag försöka hitta en förlag som vill trycka ett eller två ex.
 
Efter som jag har ett intresse i att skriva också ser jag detta som en jätterolig kobination. Jag kommer få fota en massa vackra mat bilder och det kommer nog även att innehålla mer än bara matbilder. Jag kommer även så jobba grafiskt och göra logan till boken och disignen inuti. Gud vad jag ser fram emot det! Nu blir jag sugen på att börja med en gång ;)
 
 
(inspirationsbilder ifrån weheartit.com)
 
 

SOMMARLOVS-AVSLUTNING

Den 2012-08-20, kl 18:39:00
Filed in | Kommentarer: 0
Idag är det sommarlovets sista dag, iaf för mig, vissa har redan börjat. Och jag ser fram emot att komma in i rutiner och komma tillbaka till skolan för att få sätta tänderna i härliga media uppgifter! Sedan tycker jag att hösten är otroligt vacker och mysig, så det längtar jag lite till. 
 
Men tillbaka till det sommarlov som precis har passerat. Visst är det underbart att ha sommarlov, men jag tycker att det aldig blir så bra som man vill. Jag hinner inte göra alla saker som jag vill och tiden går så otroligt snabbt! Men när jag tänker tillbaka på mitt lov som helhet har det varit riktigt bra! Jag jobbade de tre första veckorna, för att sedan va hemma under juli. I augusti åkte jag Vänern runt på motorcykel, åkte till Eskilstuna med tre fantastiska tjejer och sedan en sväng till Turkiet med min underbara pojkvän!
 
I början av augusti hade jag stor ångest över att jag inte hunnit med det jag velat, och allt kändes SKIT! Men på något vis lyckades jag släppa det, jag tog vara på det jag gjorde istället och nu har jag inte tänk på det alls. Det kommer fler sommrar, och bara för att sommarlovet är slut betyder inte det att sommaren är slut! Vi kan nog få lite värme ända in i september! :) 
 
Så nu är jag laddad! NU KÖR VI!
 

NY START

Den 2012-08-16, kl 08:18:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Jag har inte bloggat på hela sommarlovet, och snart är det ju dags att gå tillbaka till skolbänken och ägna x antal timmar framför datorn. För det har jag inte gjort i sommar iaf, det och det ät därför jag har valt att inte ens försöka blogga. Men om en vecka sätter jag igång igen! Då ska ni får veta vad jag har gjort i sommar!

Jag kommer även att börja skriva lite mer här på bloggen om mina tankar och känslor om livet bästa stunder, vad de innehåller, hur man hittar äkta glädje. Man ska längta och drömmar, men inte tappa bort nuet. Om att lära sig att uppskatta allt och ta lärdom av saker. Och så blir det nog en del om vänner, familj och kärlek!
Sen kommer det bli mycket blider som jag själv fotar, mat, och träning och allt vad vardagen hör till helt enkelt!

Hoppas vi ses om en vecka! :)

© Headerbilder från Wallpapers Wide